Bestellen & Prijzen


De complete bestelling loopt via onze webwinkel.

Een Wijnpaal bestellen? Dat kan heel gemakkelijk via onze webwinkel. Selecteer de gewenste Wijnpaal (Clean, Classic, Custom of Champagne) en specificeer je opties. Vervolgens zie je direct de definitieve prijs. Er komen geen extra kosten meer bij tenzij de Wijnpaal naar een land buiten Nederland moet worden verzonden. Plaats het product in de winkelwagen en ga verder met winkelen of ga direct door naar de kassa. Vul hier alle gegevens in en je kunt de bestelling afronden. Het is niet nodig om je te registreren als klant voor je een Wijnpaal bestelt. Nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je per e-mail een bevestiging. Jouw bestelling wordt na ontvangst van betaling direct in behandeling genomen. Het kan voorkomen dat wij nog vragen hebben over jouw bestelling. In dat geval nemen wij zelf telefonisch of per e-mail contact op.

Telefonisch bestellen

Bestellingen kunnen uitsluitend via de website geplaatst worden.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van Wijnpaal binnen Nederland (excl. de Waddeneilanden) zitten al in de prijs verwerkt. Wil je een Wijnpaal naar de Waddeneilanden versturen, worden er 25 euro verzendkosten in rekening gebracht.

Verzending buiten Nederland

Wij verzenden ook onze Wijnpalen naar het buitenland. Hier worden echter wel extra verzendkosten voor gerekend.

  • Belgie: 40 euro
  • Duitsland: 70 euro
  • Frankrijk: 75 euro
  • United Kingdom: 99 euro
  • Overig: 125 euro

Betaalmethoden

In onze webshop kun je betalen via iDeal, Creditcard, Bancontact, PayPal, VVV Giftcard of Afterpay.

Achteraf betalen met Afterpay

AfterPay voert voor www.wijnpaal.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Track & Trace

Je krijgt per mail een bevestiging wanneer jouw Wijnpaal wordt verstuurd. Je kunt jouw Wijnpaal op de voet volgen via de track en trace module.

Wanneer wordt de bestelling in behandeling genomen?

Jouw bestelling wordt na ontvangst van betaling direct in behandeling genomen.

Afkoelingsperiode

Indien je producten op maat koopt via internet, dan geldt er normaal gesproken geen afkoelingsperiode en is het dus niet mogelijk om producten om te ruilen als bijvoorbeeld de maat achteraf niet blijkt te kloppen. Past de Wijnpaal niet? Neem dan contact met ons op.