Gratis inmeten & gratis montage

Zit de Wijnpaal al tijden lang in je hoofd en wil je er dolgraag één in huis hebben, maar twijfel je over het opmeten en plaatsen? Profiteer dan nu van deze speciale actie! Bestel vóór 9 juni een gespoten Wijnpaal en wij komen deze gratis inmeten en plaatsen. Dus, bestel jij t/m zaterdag 8 juni 2019 een Wijnpaal Classic, Champagne of Custom, dan komen wij deze voor jou inmeten en plaatsen, gratis!

Wat?
Bij bestelling van een gespoten Wijnpaal, dus een Wijnpaal Classic, Champagne of Custom t/m 8 juni komen wij deze gratis voor je inmeten en plaatsen. Jij hoeft dus helemaal niets te doen!

Hoe?
Bestel een gespoten Wijnpaal en selecteer als maat 300 cm. Wij nemen vervolgens contact met jou op om een afpsraak te maken om de Wijnpaal in te meten en te plaatsen, simpel.

Voorwaarden
Actie loopt t/m zaterdag 8 juni.
Actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties / kortingscodes.
Actie is wel geldig i.c.m. gekochte of gekregen Giftcard(s).
Actie is niet geldig op een Wijnpaal Clean.
Actie is niet geldig voor landen buiten Nederland.

KLIK HIER ALS JE GEBRUIK WILT MAKEN VAN DEZE ACTIE

De Wijnpalen

Wijnpaal Classic
De Wijnpaal Classic wordt geleverd in gespoten wit (RAL 9010). Alle Wijnpalen hebben een standaard breedte van 5,5 cm en een diepte van 10 cm. Je hebt de Wijnpaal Classic al in huis binnen 5-10 werkdagen na bestelling.

Wijnpaal Champagne
De Wijnpaal Champagne is verkrijgbaar in kleur en afwerking naar keuze. Alle Wijnpalen hebben een standaard breedte van 5,5 cm en een diepte van 10 cm. Dit Champagnerek biedt plaats aan 3 Champagne flessen en 17 flessen wijn. Je hebt de Wijnpaal Champagne binnen 15-20 werkdagen in huis na bestelling.

Wijnpaal Custom
De Wijnpaal Custom is verkrijgbaar in kleur en afwerking naar keuze. Alle Wijnpalen hebben een standaard breedte van 5,5 cm en een diepte van 10 cm. Je hebt de Wijnpaal Custom al in huis binnen 15-20 werkdagen na bestelling.