Wijnpaal compact wit wijnrek bank

Compact Six wijnrek, vrolijk en toegankelijk

16 augustus lieten wij voor het eerst ons nieuwe wijnrek zien, de Compact Six.

Maandenlang hebben wij hard gewerkt aan het idee, het ontwerp en het maken van de eerste Compact Six wijnrekken. Eind augustus is de verkoop van start gegaan en wij zijn super blij dat jullie hem enthousiast hebben ontvangen en de eerste exemplaren al in verschillende huizen staan.

Vrolijk en toegankelijk wijnrek

Het idee ontstond om naast ons vlaggenschip, de op maat gemaakte Wijnpaal, een vrolijk en toegankelijk ontwerp te introduceren. Een wijnrek dat simpel te bestellen is, je snel in huis kunt hebben en op deze manier ons assortiment en bovenal het merk Wijnpaal sterker maakt. Met het Compact Six wijnrek – naar onze mening – is dat goed gelukt.

Varianten

Om ervoor te zorgen dat het Compact Six wijnrek in ieder interieur mooi tot zijn recht komt hebben we deze in vijf verschillende kleuren gemaakt: wit, zwart, grijs, blauw en geel. In het Compact gedeelte van onze Shop kun je de verschillende varianten zien. Daarnaast hebben we in de galerij een aantal mooie sfeerbeelden geplaatst en ook op social media delen we dagelijks leuke beelden van onze verschillende wijnrekken in de interieurs van trotse eigenaren.

Garantie

Bij een mooi product hoort zekerheid. Als je een Compact Six wijnrek koopt krijg je op dit moment levenslang garantie. Is er onverhoopt iets mis met jouw wijnrek? Laat het ons weten en we lossen het altijd voor je op.

Levering

De Compact Six bestaat uit twee delen welke je op een eenvoudige manier zelf aan elkaar schroeft.
Hij komt in een vrolijke doos en je hebt hem al binnen 1-3 werkdagen in huis!

Cheers!

Ruby & Mike

Meer over het Compact Six wijnrek

Meer blogs