Wijnpaal wijnrek eettafel wit zijaanzicht

Gratis 20 flessen wijn bij bestelling van een Wijnpaal

Begin dit jaar kwamen wij in contact met iemand van Wijnvoordeel.nl. Na een leuk gesprek ontvingen we een uitnodiging om eens een kijkje te komen nemen bij het magazijn in Gorredijk, Friesland. Na een super gave rondleiding – in deze immense loods – en het zien van het hele proces van bestelling tot bezorging, zijn we gaan brainstormen om te kijken of Wijnvoordeel en Wijnpaal elkaar kunnen versterken.

Onze doelgroep is hetzelfde, de wijndrinker. Wat kunnen we onze gezamenlijke doelgroep bieden als we de armen ineenslaan?

WIJN natuurlijk.

Zo kwamen we op het idee om deze gezamenlijke actie op te zetten. Bestel je in maart een Wijnpaal, dan vult Wijnvoordeel deze gratis met maar liefst 20 lekkere wijntjes t.w.v. minimaal 139 euro. Je kunt kiezen uit rode wijnen, witte wijnen of een combinatie van rood en wit.

Hoe werkt het?
Bestel je in maart 2018 een Wijnpaal*, dan heb je recht op 20 gratis flessen wijn t.w.v minimaal 139 euro. Geef bij het invullen van je gegevens aan of je rode, witte of een combinatie van rode en witte wijn wilt ontvangen. De wijnen zullen binnen een aantal dagen na jouw bestelling door Wijnvoordeel.nl naar jou thuis worden verstuurd.

* Actie alleen geldig bij aankoop van een Wijnpaal of een giftcard t.w.v. minimaal 250 euro.

Meer blogs