Nieuw wijnrek de wijnpaal

De mooiste wijnen hangen nu in onze nieuwe Wijnpaal!

Dat ik gek ben op lekkere wijnen is bij de mensen in mijn omgeving wel bekend. Maar hoe berg je je flessen wijn leuk op? Veel wijnrekken zijn niet naar mijn smaak en hebben vaak maar plaats voor een klein aantal flessen. Ik zocht iets unieks, iets waar ik alle lekkere wijnen in kon showen. En vooral een wijnrek dat weinig ruimte in beslag neemt.

Al een aantal jaren geleden (lees 2013) spotte ik de Wijnpaal. Ik heb de zoektocht naar een leuk wijnrek opgegeven en heb mijn vriend kennis laten maken met de Wijnpaal. Hij vond hem gelukkig net als ik helemaal passen bij onze woonstijl.

De Wijnpaal staat inmiddels bij ons in huis op een perfecte plek bij de eettafel. Handig, tijdens een etentje met vrienden hebben we altijd een fles wijn binnen handbereik.

Lees meer op http://www.woontrendz.nl/de-mooiste-wijnen-in-wijnpaal/

Meer blogs