Zwarte wijnpaal in huis

Trend: de zwarte Wijnpaal

De Wijnpaal Custom is verkrijgbaar in kleur en afwerking naar keuze. Zoals crèmewit, oranje, bruin, blauw en zelfs roze. Maar de zwarte Wijnpaal is de meest verkochte variant. Hiermee maak je een stoer statement in je woonkamer of keuken. Twijfel je nog over de kleur? Wij overtuigen je graag van de kracht van zwart.

Zwart is de trend

In het hedendaagse interieur duikt zwart steeds vaker op. Zwarte kozijnen, binnendeuren, stopcontacten, kranen en zelfs compleet zwarte keukens. Zwarte accenten zorgen voor sterke contrasten waardoor je interieur een spannende, stoere uitstraling krijgt. Ook wij merken dat zwart de trend is; de laatste twee jaar is de Wijnpaal Custom Black de meest verkochte variant.

Voordelen van een zwarte Wijnpaal

Of je nu een modern, klassiek, industrieel, landelijk of Scandinavisch interieur hebt. Zwart kan altijd. Zwart is een tijdloze tint die je interieur laat spreken. Met een zwarte Wijnpaal maak je een sterk statement. Wij zetten alle voordelen van een Wijnpaal Custom Black voor je op een rij:

  • Gezellig: zwart is de kleur van de nacht: knus, huiselijk en warm. Met een zwarte Wijnpaal creëer je de ideale setting voor sfeervolle diners en borrels.
  • Contrast: een zwarte Wijnpaal zorgt voor contrast. Hierdoor krijgt je interieur een krachtig karakter. Zeker wanneer je ook in de rest van de ruimte zwarte accenten gebruikt.
  • Versterkt het lijnenspel: een modern interieur kenmerkt zich door een sterk lijnenspel. Met een zwarte Wijnpaal worden deze lijnen nog eens geaccentueerd.
  • Verveelt nooit: zwart is een tijdloze tint die nooit verveelt waardoor je jaren lang plezier hebt van je Wijnpaal.
  • Afscheiding: steeds vaker kiezen we voor een open verbinding tussen de woonkamer en keuken. Met een zwarte Wijnpaal creëer je een subtiele, stijlvolle afscheiding tussen de keuken en woonkamer of de eethoek en woonkamer. Door de ruimtes op deze manier van elkaar te scheiden, zorg je voor een huiselijke, knusse sfeer.
  • Onderhoud: nog een belangrijk voordeel: vingerafdrukken zijn niet snel zichtbaar op een zwarte Wijnpaal. Eens in de zoveel tijd een vochtig – en daarna droog – doekje over je Wijnpaal halen, is genoeg om ‘m weer te laten shinen.

Meer blogs