Wijnpaal wijnrek eettafel wit zijaanzicht

Wijnliefhebber? Dan is dit woonitem wat voor jou!

Dit stukje schreef de redactie van 100pnl magazine over de Wijnpaal als interieur-item.

Op de redactie houden wij wel van een glaasje wijn en iedere vrijdag komt er steevast een heerlijke fles op tafel om het weekend in te luiden. Een collega stuitte laatst op een prachtig woonitem om je wijnen in op te bergen en die wilden wij jullie niet onthouden!

Move over wijnrekje en hallo Wijnpaal! In de Wijnpaal kun je op een stijlvolle en originele manier je flessen wijn (of champagne!) opbergen. Een mooi interieuritem mét een functie, want je wijn is vanaf nu altijd bij de hand.

Het idee voor de Wijnpaal en het design is ontstaan in Nederland en ook de productie vindt plaats in eigen land. De Wijnpaal biedt plaats aan 20 flessen, die horizontaal liggen wanneer je ze in de gaten steekt. Iedere Wijnpaal wordt op maat gemaakt en blind gemonteerd. Op deze manier haal je met de Wijnpaal gegarandeerd een stijlvolle eyecatcher in huis.

Is dit originele wijnrek wel wat voor jou of ken je iemand die je heel blij kan maken met dit prachtige item? Je kunt hem hier bestellen. Let op: bestel je in maart een Wijnpaal, dan krijg je van Wijnvoordeel 20 flessen wijn t.w.v. minimaal 139 euro euro gratis thuis bezorgd. Hierbij heb je de keuze uit 20 flessen witte wijn, 20 flessen rode wijn of een combinatie van rood en wit.

Lees hier het originele stukje – bron:100pmagazine.nl

Meer blogs