Wijnpaal Champagne, met dit weer gaan wij voor bubbels

Als het zo warm is buiten, lusten wij graag een bubbeltje en het liefst Champagne!

In deze reeks “Meet the Wijnpaal” vertellen we meer over de verschillen tussen onze vier types maatwerk wijnrek(ken), namelijk: Wijnpaal Clean, Wijnpaal Classic, Wijnpaal Custom en Wijnpaal Champagne.

De derde in de serie maatwerk Wijnpalen is de Champagne variant. Groot verschil met de andere types is dat deze variant ook plaats biedt aan 3 flessen bubbels. Door de afwijkende vorm en kurk tov een wijnfles vergt deze variant een andere boring voor de openingen in de Wijnpaal. Net als de Wijnpaal Custom kun je deze variant helemaal customizen naar jouw wensen. Je kunt dus zelf de kleur kiezen en de afwerking voor de finishing touch. Heb jij altijd wel een fles bubbels in huis, dan is dit jouw eyecatcher!

De Wijnpaal Champagne wordt net als de andere types gemaakt van FSC duurzaam gekeurd MDF en biedt plaats aan 20 flessen wijn. Verder is de Wijnpaal 5,5 cm breed en 10cm diep. De lengte is afhankelijk van jouw plafondhoogte.

Wij geven 10 jaar garantie op dit product en voor 549 euro heb jij dit maatwerk wijnrek in huis. Levertijd voor de Wijnpaal Champagne is 15 tot 20 werkdagen.

Wil je de Wijnpaal Champagne graag bestellen? Dat kan in een aantal simpele stappen:
Stap 1: meet de hoogte tussen vloer en plafond
Stap 2: kies en bestel jouw wijnpaal via onze shop
Stap 3: levertijd 15 tot 20 werkdagen

Meer blogs