De wijnpaal, een maatwerk wijnrek


De Wijnpaal is een uniek wijnrek, eigenlijk een wijnmeubel. Iedere Wijnpaal wordt met uiterste zorg op maat gemaakt van duurzaam FSC-gekeurd materiaal. De Wijnpaal is een echt Dutch Design product, ontworpen en gemaakt in Nederland.

De verschillende soorten van Wijnpaal

Iedere Wijnpaal biedt plaats aan 20 flessen uit jouw wijncollectie en is verkrijgbaar in diverse varianten. De Wijnpaal Clean, die uitermate geschikt is om zelf nog te voorzien van verf in de kleur naar jouw smaak. De Wijnpaal Classic, die professioneel gespoten wordt in zijdeglans wit. De Wijnpaal Custom, die je helemaal kunt samenstellen naar jouw smaak: kleur en afwerking. Ga jij voor mat, zijdeglans of misschien hoogglans? En tot slot: de Wijnpaal Champagne, die dezelfde mogelijkheden als de Wijnpaal Custom heeft, maar die naast 17 flessen wijn ook plaats biedt aan 3 champagne flessen. Verder heeft de Wijnpaal de volgende afmetingen: 5,5 cm breed, 10 cm diep. De lengte geef jij door.

Wijnpaal kopen, hoe werkt het

Zie jij het helemaal zitten om een Wijnpaal in huis te halen? Bestellen en plaatsen is heel simpel! Om te beginnen zoek je thuis een mooie plek uit waar je de Wijnpaal wilt plaatsen. Bevestiging gebeurt tussen vloer en plafond, dus je meet nauwkeurig de hoogte op van het plafond. Een lasermeter helpt je om dit nauwkeurig te doen. Met een meetlint kan het natuurlijk ook prima, maar meet dan voor de zekerheid twee keer. Tijdens het bestellen geef je de juiste hoogte door, dit doe je door de gemeten hoogte te verminderen met 0,5 cm. Stel, jouw plafond is 250 cm hoog. De maat Wijnpaal die jij dan bestelt is 249,5 cm. Deze speling van 0,5 cm helpt je om de Wijnpaal netjes en gemakkelijk tussen vloer en plafond te kunnen plaatsen. De prijs van dit maatwerk wijnrek begint bij 299 euro voor een ongespoten Wijnpaal Clean. Wil je de best mogelijke afwerking? Laat jouw Wijnpaal dan spuiten en kies voor een Wijnpaal Classic, Custom of Champagne vanaf 499 euro.

De productie van jouw Wijnpaal

Wanneer jouw bestelling is geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. De eerste stop is bij de meubelmakerij, hier wordt de ongespoten Wijnpaal gemaakt in de maat die jij hebt doorgegeven. Als deze klaar is, dan is de volgende stop de spuiterij, voor de Wijnpaal Classic, Custom en Champagne. Hier wordt de Wijnpaal spuitklaar gemaakt en in de grondverf gezet. Vervolgens wordt hij gespoten in de kleur en afwerking van jouw keuze. Nadat jouw Wijnpaal is voorzien van een fraaie kleur en de verf goed is uitgehard, maken we hem verzendklaar. De Wijnpaal wordt voorzien van een stevige verpakking en een montageset. Daarnaast ontvang je bij bestelling tevens een Echtheidscerftificaat, want je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je een échte Wijnpaal in huis hebt!