Levertijden


Levertijden

De Wijnpaal die jij bestelt wordt speciaal voor jou gemaakt en op maat geleverd. Dit betekent dat wij deze niet op vooraad hebben liggen maar in productie nemen wanneer wij jouw bestelling binnen krijgen.

Wijnpaal Clean: 5-10 werkdagen
Wijnpaal Classic: 5-10 werkdagen
Wijnpaal Custom: 15-20 werkdagen
Wijnpaal Champagne: 15-20 werkdagen
Wijnpaal Industrial: 1-3 werkdagen
Wijnpaal Giftcard: 1-3 werkdagen
Compact Six wijnrek: 1-3 werkdagen

Voor augustus en december gelden aangepaste levertijden. Voor een Wijnpaal geldt in augustus en december een levertijd van +10 werkdagen bovenop de standaard levertijd.

Bezorging

Indien je tijdens de bestelling een mobiel telefoonnummer invult, dan ontvang je de ochtend van de bezorging een gratis SMS-bericht met het tijdstip waarop je de chauffeur mag verwachten. Zo hoef je niet bang te zijn dat je de chauffeur mist.

Levering op zaterdag

Standaard worden bestellingen alleen op werkdagen geleverd. Bij hoge uitzondering kan een afspraak gemaakt worden om op zaterdag jouw bestelling af te laten leveren. Houd dan wel rekening met mogelijk langere levertijden en extra kosten.Voor een aflevering op zaterdag, neem dan contact met ons op.

Niet thuis tijdens levering

Ben je niet thuis tijdens de levering? Dan doet de chauffeur een brief in de brievenbus met daarop het verzoek om binnen vijf werkdagen, na de eerste keer aanbieden, een nieuwe bezorgafspraak te maken. Mocht je binnen deze vijf werkdagen nog geen contact hebben opgenomen met de leverancier, dan wordt de Wijnpaal retour gestuurd. Indien de Wijnpaal retour is gestuurd, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan voor een nieuwe levering. De verzendkosten voor een nieuwe levering komen helaas voor rekening van de klant.

Pinnen bij chauffeur

Pinnen bij de chauffeur is niet mogelijk. Betaling geschiedt alleen via iDeal, Bancontact of bankoverschrijving tijdens het plaatsen van de bestelling.

Zelf afhalen

De wijnpalen worden uitsluitend door ons verstuurd.

Beschadiging bij ontvangst

Bij beschadiging is het de ontvanger aan te raden goed te bekijken of de schade alleen ­­­de verpakking betreft of dat er mogelijk ook werkelijk sprake is van breuk van de goederen. De ontvanger dient echter eerst te tekenen voor ontvangst, voordat de zending geopend mag worden. Als de ontvanger twijfelt, mag deze altijd weigeren de goederen te accepteren. Als de ontvanger toch de zending accepteert met verpakkingsschade, dan dient de desbetreffende chauffeur altijd een aantekening van de schade te maken. Mocht je onverhoopt een Wijnpaal in ontvangst nemen met breukschade, dus geen verpakkingsschade, neem dan contact met ons op. Wij helpen je dan in goed overleg het probleem op te lossen.

Vervoerder

Wij werken samen met de betrouwbare vervoerspartners UPS, PyxisTransmission en NE Distriservice.